Lukijat

torstai 1. marraskuuta 2012

Operaatio Joulun Lapsi


van huikean uskomatonta, että tämä vuosi on jo niin pitkällä kuin se on. Paljon on tapahtunut, mutta silti - vastahan se kesä oli! Havahduin jotenkin todellisuuteen, kun tajusin, että miulla on jo huomenna vuoden ensimmäinen pikkujoulupromo. Huhhuh!

Jotenkin tuntuu, että joulun voi huomata kulutuskulttuurissa vuosi vuodelta aiemmin ja aiemmin. Ainakin Stockmannilla oli jo lokakuussa myynnissä runsain mitoin yhtä sun toista joulukoristetta. Itse olen kyllä todellinen jouluihminen, tykkään aloittaa valmistelut hyvissä ajoin ja olen jo nyt suunnitellut ison osan lahjoista, joita aion antaa. En voi kuitenkaan käsittää, miksi niin iso osa suomalaisista pitää joulua pelkkänä kulutushysteria-/stressitapahtumana. Minusta on merkillistä, että todella monet käyttävät vuosittain useita satoja euroja joululahjoihin, jotka ovat usein viime hetken kiireessä hankittuja ja näin ollen pääsääntöisesti täysin turhia ja persoonattomia.

Mitäs jos tänä vuonna antaisit lahjan jolla on oikeesti merkitystä? Yksi hyvä tapa tähän on osallistua Operaatio Joulun Lapseen. Mie ainakin osallistun. Kampanjan tarkoituksena on välittää joululahjoja Euroopan köyhimmille lapsille Romaniaan ja Moldovaan. Paketin voi koota joko itse (itse tykkäsin tästä vaihtoehdosta enemmän) tai antaa rahalahjoitus, jolloin vaivannäkö on erittäin pieni. Keräyspisteitä on runsaasti ympäri Suomen! Aikaa on 11.11 saakka, joten kannattaa toimia pian. :)

Lisätietoja: http://www.joulunlapsi.fi//a>/

Tuossa videossa laulava on muuten miun kaveri! Oletettavasti video tulee postauksen ihan alkuun, mutta saa nyt nähdä pettääkö tämä tekniikka. Olen selittänyt ongelmani tämän postauksen kommenttiosiossa:
http://mariaemiliaaa.blogspot.fi//09/hyvin-mielenkiintoinen-ja.html#comment-form/a>-form
Auttakaa minua? <3 br="br">

Mutta nyt menen tutimaan, aamulenkki nimittäin kutsuu petollisen pian!

P.S. Käykäähän tutustumassa tähän blogiin ja osallistumassa arvontaan: http://jarkihoi.blogspot.fi/2012/10/arvonta_22.html

3 kommenttia:

Cheer my day up - leave a comment! ^.^