Lukijat

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Minun viikkoni + parit ostokset

Täältä pesee muutama väläys viime päiviltä:

1. Viime sunnuntaina (josta tuntuu olevan paljon enemmän kuin viikko aikaa) olin töissä vaaliavustajana ja ääntenlaskijana. Minun mielestäni saa olla todella ylpeä ja kiitollinen siitä, että meillä Suomessa on niin ainutlaatuinen ja hieno vaalijärjestelmä kuin se on.

Näissä vaaleissa äänestysprosentti jäi todella pieneksi (58,2 %). Monet (minä mukaan lukien) ovat voivotelleet tätä. Jos ihmiset jättävät äänioikeutensa käyttämättä vain siksi, etteivät vaivaudu tulemaan paikalle, asia on erittäin valitettava. Mutta jos syy äänestämättömyyteen on se, ettei ole lainkaan perehtynyt asioihin on mielestäni parempi jättää äänestämättä. Politiikasta epätietoisia kansalaisia kehoitetaan tekemään vaalikoneita, mutta nekään eivät läheskään aina ole riittävän toimivia.

Minä olen suhtautunut äänestämiseen aina kansalaisoikeutena - jos ei äänestä, ei saa valittaa!

2. Miulla on hoidossa vakkarihoitokissani Romeo. Hän on niin ihana, koko ajan vaan kehräämässä ja tunkemassa miun syliin. Hän on nukkunut joka yö miun mahan/tissien päällä. :D :3

Sitten miulla on ikiomana kissana Minni Iines:
Hän on vanhukseksi todella söpö, vai mitä?

3. Kävin äitini kanssa (jälleen kerran) sushipäivällisellä, tällä kertaa Koskikeskusta vastapäätä olevassa Sushi Cafessa. Olen käynyt siellä jo todella monta kertaa, koska sieltä saa mielestäni parasta sushia mitä olen Tampereella syönyt (äiti oli samaa mieltä). Hirveesti on kyllä paikkoja joissa en ole vielä käynyt.
Etenkin tuo avokadonigri on jotain niin mielettömän hyvää!

4. Pikkujoulukausi avattu töiden merkeissä! Olin tekemässä tänä viikonloppuna todella hauskaa promoa ravintola Tähdessä Tampereella (jossa on muuten aivan mielettömän upeat näköalat). Pukeuduimme työparini kanssa tonttuasuihin ja vedimme parinetsintäleikkiä: annoimme miehille sinisen lapun, jossa oli jokin numero ja naisille vastaavasti oranssin lapun - jos ihmiset törmäsivät illan aikana numeropariinsa, he saivat tulla hakemaan meiltä palkinnot.:) Oli kivaa saada aikuisetkin innostumaan leikkimisestä!
Eikös sovikkin miulle tonttutyyli?;) Itse Seppo Lehtokin (tamperelainen äärioikeistolaisnatsirasisti) kysyi, että tulenko tekemään yhteistyötä hänen joulupukkipalvelunsa kanssa... Kaikkeen sitä törmää, oikeen natsijoulupukkiinkin!
ILMEELLÄ


+ 5. Tässä parit ostokset:

Jarrusukat H&M:n lastenosastolta. Noi on niin ihanat jalassa ja sitten niissä on sellaisia sydämiä jarruina.:) Miulla täytyy olla jarrusukat ko kaadun muuten joka päivä!

Tämän mekon ostin Vilasta jo muutama viikko sitten, mutta laitoin tämän kuitenkin nyt vielä tänne. Mitäs tykkäätte? ^^

P.S. Kiitos palautteista koskien uutta ulkoasua!

P.P.S. Kaipaan edelleen apua iPadilla bloggaamiseen. Jos bloggaat kyseisellä laitteella, niin voisitko kertoa kokemuksistasi?

3 kommenttia:

  1. vähä sekava tää ulkoasu :( mutta söpöjä kuvia, ja söpö kisuli tuolla! :D

    ffashionstyle.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. ihana mekko ja hei täytyy kundina kehuu sun rintoja kans:)

    VastaaPoista

Cheer my day up - leave a comment! ^.^