Lukijat

lauantai 27. lokakuuta 2012

Arjen pieniä seikkailuja

Poikkeuksellisesti voisin tehdä postauksen siitä, mitä olen touhunnut ihan viime päivinä (tai oikeastaan ihan vain muutama väläys siitä kaikesta :D). Ensinnäkin, olen todella innoissani lumesta! Nyt vain odotan kovasti, että pääsen luistelemaan, hiihtämään, pulkkamäkeen yms. Kumpa vain saisi kaveritkin innostumaan! :)

Työpäiväni ovat olleet koko vuoden ajan hyvinkin vaihtelevia (teen seitsemälle eri yritykselle keikkatöitä), joten mielenkiinto pysyy suht hyvin yllä. Ja kun vielä tietää, että tämä ei ole kuin vain väliaikaista, niin mikäs sen parempaa!
Proumou! (ja kuvanlaatu on mitä on)
Kukkaistyttö yön pikkutunneilla

Vapaa-aika on kuitenkin parasta! Eilen Tampereella avattiin uusi silta, ja sen ohessa oli tapahtuma, joka sisälsi mm. ilotulituksen. (Itselläni jäi tosin ilotulitus näkemättä, koska onnistuin eksymään. Kyllä, EKSYMÄÄN, vaikka olen asunut Tampereella viimeiset 16 vuotta. :D Ne jotka miut hyvin tuntevat, tietävät, että olen eksymisen maailmanmestari - viimeisin kommellukseni ennen tätä oli se, että eksyin puoleksi tunniksi Vanajanlinnan uumeniin löytämättä ulos.) Mutta silta oli joka tapauksessa hieno, ja sen ympäristö oltiin valaistu todella nätisti:
Pahoittelen kovasti (jälleen kerran) kuvan huonoa laatua, mutta miulla harvemmin on muuta kameraa kuin iPhone mukana (ja lisäksi olen huono kuvaamaan!)

Äidilläni oli tänään syntymäpäivä - kävin hänen kanssaan syömässä sushia. <3 div="div" naminami="naminami" style="clear: both;">
http://www.demi.fi/testi/3/testi/34">
Sitten tänään oli jälleen sinkkutytöt vauhdissa! Pohdin tänään erään ystäväni kanssa (osittain) pilke silmäkulmassa, että millaiset miehet haluaisimme. Noh, käännyimme asiassa armaan interwebin puoleen, ja tällaisia neuvoa-antavia työkaluja sen uumenista löytyi ;D :

Kuka Twilight-kundeista on sielunkumppanisi?
http://www.demi.fi/testi/34

Ja miun tulos (jonka arvasin jo etukäteen, hehheh):
Sielunkumppanisi on Robert Pattinson. Rakastat taiteellisia, herkkiä ja salaperäisiä tyyppejä, ja siksi Robert on unelmadeittisi. Harmi kyllä, usein taiteilijakundit eivät ole kaikkein luotettavimpia. Jos jaksat kestää myöhästelyt, suunnitelmanmuutokset ja äkkiväärät tuulet, on Robert elämäsi mies. Tee uudenvuodenlupaus ja ryhdy harrastamaan musiikkia Robertin innoittamana – nyt on hyvä hetki kaivaa se kitara esiin!


Kuka Harry on http://www.demi.fi/testi/61ahhahaa:D)
http://www.demi.fi/testi/61

Ja mitä miulle povattiin:
Sinä sopisit yhteen Harry Potterin kanssa. Olet fantasiafani ja toiveiltasi omaperäinen. Et syty rahasta ja julkisuudesta vaan sinua kiinnostavat pintaa syvemmällä olevat jutut. Unelmoit siitä, että kundillasi olisi jokin salattu taito. Harryn kanssa päätyisit varmasti mitä huimimpiin seikkailuihin ja myös pelottaviin vastoinkäymisiin. Ainakaan yhteinen taipaleenne ei olisi tylsää, ja Hermionekin osoittautuisi mitä uskollisimmaksi uudeksi kaveriksesi.


http://www.demi.fi/testi/7/a>ystäväksesi?
http://www.demi.fi/testi/7

Ja mieee:
Poikaystäväksesi sopisi Pako-sarjan Michael Scofield. Sinua kiinnostavat älylliset, vähän erilaiset tyypit, jotka kulkevat omia polkujaan ja joilla on ajatuksia joka asiasta. Michael olisi urheilullinen ja mukavaa treeniseuraa, mutta lihastensa ohella hän treenaisi jatkuvasti älynystyröitään. Hän on vahva ja hiljainen tyyppi, jonka sisällä piilee myös jotain salaperäistä ja kiehtovaa. Hän on kärsivällisyyden perikuva ja aina valmis kokeilemaan jotain uutta. Häntä houkuttaa vaara. Vaikka Michael saattaa ulkoisesti vaikuttaa pahalta pojalta, on hän pohjimmiltaan herkkä ja uskollinen.


Että tällaista tänään! Nyt riennän tutimaan, koska aamulla on aikainen herätys (Huomenna menee koko päivä vaaliavustajan hommissa. Muistakaahan käydä äänestämässä, jollette ole jo käyneet!)
Hyvää yötä! <3 data-blogger-escaped-div="div" style="clear: both;">

7 kommenttia:

 1. DraftCraft sekoilee (jälleen kerran). Sähisen.

  VastaaPoista
 2. P.s. Mitä tykkäätte uudesta ulkoasusta?:) Vaikkei tämä mikään kovin uusi enää olekaan.

  VastaaPoista
 3. Sulla on tosi kiva blogi ! ja oot hirveen kaunis :) ainuita huonoja puolia on että tuo banneri on vähä liian pieni mutta siis tosi kiva muuten! Ja ulkoasu vähä liian räikee mun makuun,tosin täähän on vaan mun mielipide :D mutta tosi kiva blogi yleensäkki sulla :)

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi sulla! :) Ulkoasu tosin on hieman kirkas, mutta ei kuitenkaan liian. Tuo kukkatausta on tosi kaunis! :)

  http://unelmat-todeksi.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Cheer my day up - leave a comment! ^.^