Lukijat

torstai 22. marraskuuta 2012

Maruseki nam

Pahoittelen postaustaukoa! On ollut niin paljon kaikenlaista tekemistä, ettei koneella istuminen ole tuntunut aivan ensisijaiselta jutulta. Nyt latasin puhelimeeni uuden blogisovelluksen - jos tämä osoittautuu hyväksi, on helpompi postailla useammin.

Tämä onkin nyt vain testipostaus - haluan nähdä miten puhelimeni Blogger-sovellus asettelee kuvat, koska nyt kirjoitusvaiheessa tämä ei vaikuta lainkaan selkeältä. Lisäilen tähän jokusen kuvan yhdeltä illalta, jolloin olin kummitätini ja äitini kanssa Marusekissa - toivottavasti et ole nälkäinen. ;)

Tällä sovelluksella ei pysty ilmeisesti lainkaan lisäämään YouTube-videoita - olen melko pettynyt, koska olisin voinut kuvitella, että Bloggerin omassa sovelluksessa olisi ollut samat ominaisuudet kuin nettiversiossa.

6 kommenttia:

 1. Tulos: kuvat eivät menneet lainkaan niin kuin niiden olisi pitänyt mennä. Huono sovellus, en käytä! (Tai sitten mie en vaan osaa...)

  VastaaPoista
 2. hei täytyy kehuu sua seksikkääks:)

  VastaaPoista
 3. ONpa järkyttävä tausta sun blogilla. Ja tekstistä puhumattakaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisella on omat mielipiteensä, mutta mielestäni olisi kohtuullista julkaista ne muutoin kuin anonyymina. En pyri miellyttämään blogillani ketään, joten tausta on juuri sen värinen josta itse pidän. Sitä paitsi; kukaan ei ole pakottanut lukemaan blogiani. Ja jos nyt tarkoitat erityisesti tätä postausta, niin mielestäni kirjoitin ihan selkeästi, että kyseessä on testipostaus.

   Mutta joka tapauksessa kiitos palautteesta ja rakkauden täyteistä loppuvuotta sinulle!:)

   Poista
 4. oot tosi kaunis!:)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Cheer my day up - leave a comment! ^.^