Lukijat

maanantai 24. joulukuuta 2012

On allain avaruus ja tähtipolku kauas vie

Jouluaatto - se on itselleni yksi vuoden tärkeimmistä päivistä. Suhtaudun jouluun hyvin lapsenkaltaisesti, tämä aika on täynnä taikaa. Ensiksi lumiukko telkkarista, sitten ulos tekemään lumienkeleitä ja kiittämään maailmankaikkeutta kaikesta mistä kiittää voi.

Nyt vietämme päivän isän kanssa ihan kahdestaan (kera mielettömän hyvien ruokien ja viinien). Nyt kun olen "virallisesti virallisesti" täysi-ikäinen, sain myös maistaa ensimmäistä kertaa elämässä sherryä (mutta maistamiseksi jäi, hyi paska mitä paskaa!). Illaksi menemme siskoni luokse viettämään aattoiltaa isolla porukalla.

Maya-kalenterin mukaan vuosi 2012 on ollut monille täysi muutoksien vuosi - jollei konkreettisesti, niin ainakin mielen tasolla. Itselleni vuosi 2012 on ollut tuulimyllyjä vastaan taistelun, mutta myös suurenmoisten seikkailujen vuosi.

Viimeisin kuukausi on ollut kenties koko elämäni eeppisin (tästä johtuu myös blogitauko) tuulimyllyineen päivineen. Vastapainoksi ja pelastuksekseni on tullut kuitenkin upeita seikkailuja, musajuttuja ja suurenmoisia ihmisiä (osa aivan puskista).<3 data-blogger-escaped-annikalle="" data-blogger-escaped-br="" data-blogger-escaped-danskulle="" data-blogger-escaped-edes="" data-blogger-escaped-en="" data-blogger-escaped-heheh.:d="" data-blogger-escaped-ihmisi="" data-blogger-escaped-ja="" data-blogger-escaped-kaikkein="" data-blogger-escaped-katalle="" data-blogger-escaped-kiitokset="" data-blogger-escaped-kiitollisuutta="" data-blogger-escaped-kohtaan="" data-blogger-escaped-kukaan="" data-blogger-escaped-kyll="" data-blogger-escaped-lukeeko="" data-blogger-escaped-menee="" data-blogger-escaped-monia="" data-blogger-escaped-mutta="" data-blogger-escaped-niin="" data-blogger-escaped-postausta="" data-blogger-escaped-saanalle="" data-blogger-escaped-suurimmat="" data-blogger-escaped-suurta="" data-blogger-escaped-suville="" data-blogger-escaped-t="" data-blogger-escaped-teist="" data-blogger-escaped-tied="" data-blogger-escaped-tunnen="" data-blogger-escaped-vilille="">
Mutta nyt keskityn joulunviettoon.:) Huikea pikkujoulukausi on ohitse, joten laitan sen kunniaksi tänne muutaman kuvan huikeilta pikkujoulutyökeikoiltani!:) Satumaista joulua ja seikkailuntäyteistä uutta vuotta kaikille!<3 class="separator" data-blogger-escaped-div="" style="clear: both; text-align: center;">

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cheer my day up - leave a comment! ^.^