Lukijat

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Cupcakes and sushi

Innostuin eilen leipomaan pitkästä aikaa cupcakeseja (=kuppikakkuja), kun oli kavereiden synttäritkin. Koristeluvaiheessa multa lähti vähän mopo käsistä - tuloksena oli, että jokainen kuppikakku oli uniikki. =D

Viikonloppuna tuli kyllä muutenkin herkuteltua (sushia <3) ja oli kivaa kun oli kivoja ihmisiä, etenkin Kata! <3

nomnomnomnomnomnomnom <3
Tästä viikosta onkin tulossa melko hektinen - mm. promo- ja pr-töihin liittyviä juttuja, paljon ihmisiä, pääsykokeisiin lukua, bändireenit, keikka bändin kanssa, tanssireenit, kissavauvani 10-v synttärit yms yms yms... Paljon siis kivojakin juttuja, mutta silti mulla olisi teille ihmiset nöyrä pyyntö: osallistukaa (jos vain haluatte/ehditte) "piristäkää Mariaa" -hyväntekeväisyyskampanjaan! <3 En kerro asiasta blogissa sen tarkemmin, mutta olisi hirmu kiva, jos laittaisitte vaikka kivaa viestiä/kommenttia/soittaisitte/näkisitte mua/whatever. Nyt minulla on nimittäin meneillään henkisesti todella rankka kevät, ja yksin tunnen olevani hyvin heikko. Ei tarvitse olla mitään ihmeellistä, pienetkin asiat auttavat ja saavat minut todella iloiseksi.

 Olen muuten ihan fiiliksissä yhdestä biisistä (Desert Song by Hillsong), jonka vedämme bändin kanssa perjantaina - sopii mun fiiliksiin tällä hetkellä kuin nenä päähän. (Hyi, inhoan tuollaisia kulahtaneita vertauksia, ja nyt sorruin itse sellaiseen!) Pystyn siis ainakin laulamaan biisiä täydestä sydämestäni.


"I will bring praise, I will bring praise, no weapon formed against me shall remain."

Mutta tällaista tällä kertaa! :)

10 kommenttia:

 1. kiva blogi:)

  www.karoliinac.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. ;__; minullekkin sushia!
  Oot kovin kaunis! :3

  VastaaPoista
 3. Hei tuttu naama, hieno blogi sulla! ^^ cupcakes & sushi = perfect food...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ^o^

   Jeps, monella elämän osa-alueella balanssi tekee hyvää (sushit Kaukoidästä ja cupcakesit rapakon takaa lännestä = such a perfect balance :D)

   Poista
 4. ihania noi kuppikakut :--D oot muuten tosi kaunis.

  VastaaPoista
 5. Tykkään sun blogista :)) Oot nätti!

  VastaaPoista
 6. Aika söpö tää sun blogis :3 mutta kuvat vois olla isompia!

  VastaaPoista

Cheer my day up - leave a comment! ^.^