Lukijat

maanantai 17. syyskuuta 2012

Rockia ja kissantassuja

EDIT: Jaahas, näiden videoiden piti tulla ihan postauksen loppuun, mutta nämä nyt ovatkin ihan ensimmäisenä... iPadilla bloggaaminen ei olekaan niin simppeliä mitä luulin! Olisiko kellään kokemusta/vinkkejä mulle?
Heipä hei!

Oho, olipa pitkä tauko bloggaamisesta. Nyt koetan kunnostautua vaikka ihanan kirpsakan syksyn kunniaksi (mutta en todellakaan lupaa mitään)! Vuosien varrella olen pitänyt useampaakin erityyppistä blogia (jotka olen sittemmin poistanut internetin syövereistä - johtuen eeppisistä tuskahäpeäreaktioistani), mutta tämä blogi jos jokin on todella hakusessa!

Yleensä tyttöbloggaajien blogit tulvivat esimerkiksi meikkiaiheisia postauksia. Jos se on avain menestyvän blogiin, niin auts, ei tule mitään! Tämä on ehkä monille niille järkytys, jotka ovat sanoneet pitävänsä mua naisellisuuden ja tyttömäisyyden perikuvana - totuus kuitenkin on, etten omista edes luomiväriä tai puuteria. Meikkivoiteella ja ripsivärillä saa mun mielestä jo ihan hyvän ehostuksen aikaiseksi - kovemmissa merkeissä ainakin mä näytän turpiinsaaneelta.:) Hih, mureniko mun naisellisuus nyt lopullisesti?:D

Jonkin tiedostavan mielipideblogin kirjoittaminen voisi olla mieluista, mutta siinäkin on pari muttaa. Ensinnäkin, kukaan ei todennäköisesti ottaisi ensimmäistäkään tekstiä vakavasti, johtuen ihkusta ulkoasusta. Tosin sitten mun paradoksaalisuus pääsisi oikeasti valloilleen - voi olla samaan aikaan söpö JA syvällinen! Toiseksi, mielipideblogini pysyisi mitä suurimmalla todennäköisyydellä OIKEASTI elävänä vain esimerkiksi presidentin- ja eduskuntavaalien alla. Hehheh.

Mutta katsotaan nyt, ehkä tästä vielä aikojen saatossa muotoutuu jokin!

Testailen tässä juuri uudella iPadillani miten blogipostailu sujuu. Vaarini päätti tosiaan sponssata mulle tuparilahjaksi tämän kapistuksen lisäksi mm. taulu-tv:n ja hyvän kahvinkeittimen... Kyllähän mä olisin pärjännyt ilman näitä enemmän kuin hyvin, mutta vaari nyt vaan haluaa auttaa köyhää lapsenlastaan. :) Eipä kukkaistytön palkoilla tämmöisiä kapistuksia hommattaisi!

Minnikin (mun kissa) on tykännyt iPadista kovasti, koska löysin tähän sovelluksen, joka sisältää kissoille tarkotettuja pelejä. ^^
Padin suoja on tietysti pinkki! Kuvassa on myös tassut, jotka ostin reilu viikko sitten Traconista. Tumput tulevalle talvelle! Tai kyllä niille jo nytkin on käyttöä, olen ollut jo useasti aevan jäässä! :/


Olen ollut lunssan kourissa jo yli kaksi viikkoa, mutta muuten syksy on lähtenyt ihan mukavasti liikkeelle! Olin jo pitkään kaivannut nyky-jazz-tanssin kaveriksi jotain muutakin tanssiharrastusta, joten aloitin viime viikolla itämaisen tanssin! Oli tosin ehkä pienehkö virhe ilmoittautua alkeiskurssille, sillä salsatunneilla mun on tullut heiluteltuu jo sen verran pebaa, että ainakin kurssin ensimmäinen tunti oli liian helppo ja TYLSÄ. :D Mutta elän toivossa ja uskon, että kyllä se siitä vielä vaikeutuu!

Olen myös seikkaillut siellä täällä, päällimmäisenä mielessä on viimeisin viikonloppu - olimme mahtavalla porukalla viettämässä Hennan ja Jupen "ihan perus" häitä kauniissa Vanajanlinnassa. Viikonlopun aikana tapahtui niiiiin paljon kaikkea, ehkä postailen joistain jutuista myöhemmin. Tässä kuitenkin hieman esimakua videomuodossa (pahoittelen huonoa laatua, en ole todellakaan mikään tekniikan ihmelapsi :'D):

8 kommenttia:

 1. Ongelmanani on siis se, että bloggerin nettiversio ei ainakaan mun havaintojen mukaan anna lisätä kuvia iPadilta. Sen tähden latasin blogisovelluksen (DraftCraft Free), jolla kirjoittaminen ja kuvien lisäys onnistuu normaalisti. Videoiden lisäys ei kuitenkaan onnistu tällä sovelluksella (ainakaan mun havaintojen mukaan), mutta nettiversiolla se taas onnistuu. Tästä syystä päätin julkaista postauksen ensin ilman videoita sovelluksen kautta.

  Tämän jälkeen ajattelin muokata postausta nettiversiolla lisäämällä videot. Mennessäni muokkaamaan postausta viestikentässä ei kuitenkaan näkynyt ensimmäistäkään kirjainta, saati sitten kuvaa. Näin ollen siis videot, jotka lisäsin viestikenttään päätyivätkin ensimmäisiksi koko postauksessa...

  Osaisko joku siis auttaa?:) Tai Osaisko joku iPadin käyttäjä suositella sovellusta, jolla onnistuisi niin kuvien kuin myös videoiden lisäys? :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva blogi! kauniit silmät sulla:)

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi! :) ihanat silmät sulla♥

  VastaaPoista
 4. söpöjä kuvia susta!:)

  http://inka-allornothing.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniit ja suuret silmät sulla :)!

  VastaaPoista

Cheer my day up - leave a comment! ^.^