Lukijat

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Takatalvi ja kissasynttärit

Hei vaan kaikki!

Jos joku ei tajunnut, edellinen päivitykseni oli aprillipila. Naamakirjassa jotkut olivat kuulemma ottaneet koijaukseni todesta - että saas nähdä kuinka pitkään kuljen patrioottinen persu-leima otsassa. ;) Mutta joskus näinkin päin, normaalisti olen saanut arvostelua vain liiasta suvaitsevaisuudesta. Hehheh.

Ankara takatalvi on ollut ainakin mulle melkoinen shokki, koska kevät on kesän ohella absoluuttinen lempivuodenaikani. Onhan talvessakin hyvät puolensa, mutta niisk, ei enää huhtikuussa saa olla näin kylmä! Viime viikolla iloitsin jo suuresti lämpimistä keleistä, ja kävin täydentämässä kevätkenkävarastoani uusilla ballerinoilla, jotka oli pakko saada sitten heti käyttöön.
H&M
Perjantaipäivä olikin täysin kelvollinen kulkea ilman sukkia ballerinoissa - oli kaunis kevätpäivä. Illalla menin kaverini luokse pippaloihin, joissa vierähtikin sitten aamuun asti. YHDESSÄ YÖSSÄ OLI TULLUT TÄYSI TALVI. Minulla ei ollut lähtiessä takkia eikä sukkia, ja jalassa olivat pelkästään nuo pitsiset ballerinat. Oli kyllä mielenkiintoinen kotimatka, tassut eivät tykänneet lainkaan hyvää. ;_;

Lauantaina isovanhempieni luona juhlittiin kisuni pyöreitä vuosia. Oli runsaasti hyvää ruokaa ja menoa niin neli- kuin kaksijalkaistenkin makuun - tosin itse päivänsankaria harmitti hieman kissa- ja koiravieras.

Rankan huiskepäivän viettänyt päivänsankari


Syntymähumala on Rönköillä... Rönköillä on syntymähumala... Mulla on edustusmummo!


So my weekend was anything but boring.


Lopuksi vielä: olen totaalisen koukussa Sara La Fountainin Passion for Food -kirjaan. Olen kokeillut kyseisestä kirjasta jo useita reseptejä. Tänään väsäilin Hennalle ja mulle tällaiset minttupirtelöt:

Aika huono kuvanlaatu, mutta ei voi mitään!

Tämä riittää tältä erää - muistakaa vilkaista AL:n Moro-liite ja pitäkää nro 3 mielessä! ;)

4 kommenttia:

 1. Joo voin niin samaistua tohon takatalvikauhuun... Mutta toisaalta kyllähän sen jo tiesi että Suomen sää on ihana <3 mikä on toi sienen näköinen punainen asia päässäsi, se on varsin jännä :D

  btw sulla on IHANAT poskipäät! *__*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen sää on ilkimys, toivottavasti siellä Helsingissä ei ole ollut yhtä kovat pyryt kuin Tampereella!

   Sienen näköinen on mummoni taiteilijahattu, todellakin hyvin jännä.

   Oih, voi kiitos. :O En kyllä itse edes tiedä tarkalleen missä poskipäät sijaitsevat, mutta kiitos joka tapauksessa ^^

   Poista

Cheer my day up - leave a comment! ^.^