Lukijat

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Väläyksiä vuodelta 2012

Tämän postauksen otsikko kertoo jotain aktiivisuudestani tässä blogissa. Haluan kuitenkin tehdä vielä pienen koosteen viime vuodesta, koska vuosi 2012 oli mulle monin tavoin todella tärkeä. Aikaa ei ole tehdä lainkaan kattavaa postausta, mutta muutama (ihanan epäoleellinen) kuva tuo hyviä muistoja mieleen. Mutta niistä kaikkein parhaista hetkistä mulla ei ole kuvia, ainoastaan ihania muistoja.

New year with Henna ;)
Eli antikronologisessa järjestyksessä loppupäästä alkupäähän... Vuodenvaihde 12-13 tuli vietettyä Jyväääskylääässä. Olin siellä kristillisellä leirillä isosena (kuten jo viitenä uutena vuotena putkeen). Tapahtui niin paljon asioita - ihmeellisiä, outoja, parhaita, huvittavia, huippuja ja kipeitä. Kaikki huipentui vuodenvaihteeseen, joka oli yksi tähänastisen elämäni upeimmista hetkistä - siirryimme uuteen vuoteen hiljentymällä ja ottamalla pyhän ehtoollisen. Siinä hetkessä koin jotain aivan uskomattoman syvää ja pyhää.
Mairamania päällä ruokakaupassa - evääksi yksi kumkvatti ja yksi irtokarkki<3

"Alkaako sun ikä muka oikeesti nrolla 2?"
Tuosta leiristä voisin kertoa vaikka kuinka paljon vaikka minkälaisia huvittavia ja jänniä asioita, mutta ehkä aika jo siirtyä eteenpäin (aika loppuu).

Mitä asioita jäin sitten ikävöimään vuodessa 2012? Ehkä kaikkein eniten kolmisin hengausta Danskun ja Annikan kanssa. He tekivät joulukuusta elämisen arvoisen - koimme kaikki kolme yhdessä ja kahdestaan kummankin kanssa suurenmoisia seikkailuja. Kuvia ei näistä hetkistä ole, mutta ylläolevassa kuvassa Annikan ja mun nimpparikortti Danskulle.;) Olen niin hyvä ystävä - toinen tuo omana nimipäivänään mulle suklaata, ja multa heruu vain tällainen kortti.;D
 
Jotain aivan JÄRKYTTÄVÄN rumaa miun osalta, mutta mahtava itsenäisyyspäivä Annikan ja Vilin kanssa! Upea seikkailu, kiitos siitä teille!
Ihmisten lisäksi jäin ikävöimään asuntoani Armonkalliolla. Nykyinen asuntoni on huomattavasti isompi ja parempikuntoisempi paremmalla saunallakin, mutta Armonkallion kotikolo oli vaan niin kodikas.<3 Jouduin siis muuttamaan pois myynnin alta.
Poismuutto ja lähes kaikki tavarat poissa </3

 

Ikävä on myös vuoden 2012 suurenmoisia seikkailuja - parhaat tulivat yleensä siten, että odotukset olivat nollassa, mutta sitten elämä yllättikin. (Wink wink, alkuvuosi 2013 on ollut turhan tylsä, kuka lähtee mun kanssa seikkaileen?). Yksi tällaisista oli työpaikkani pikkujoulut - odotukset olivat suht matalalla, mutta kappas mikä seikkailu sieltä tulikin! Nolojen tilanteiden naisena onnistuin kyllä myös nolaamaan itseni, eikä siihen mun tapauksessa tarvittu edes alkoholia.;D Mutta ei siitä nyt sen enempää.


Harrastuksista eniten aikaa vuonna 2012 veivät musiikki ja seurakunta (ja lähinnä niiden yhdistelmä, ylistysbändissä laulaminen). Teatteria ja näyttelemistä oli kova ikävä (mutta tänä vuonna onneksi sekin korjaantuu <3)
Akustista vetoa
Jeesus-marssilla valmistautumassa bändin kanssa
Voi surkeus, nyt joudun kiireen vuoksi jättämään tämän merkinnän tähän. Laitan ehkä jatkoa myöhemmin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cheer my day up - leave a comment! ^.^