Lukijat

torstai 7. kesäkuuta 2012

Venus ja fantasiakirjahaaste

Pääsykokeet ovat minulta ohitse ja elämä on kivaa! ^^ Onnea vielä kaikille viikonloppuna valmistuneille! Itse olin mukana neljissä valmistujaisissa, joista mieleenpainuvimmat olivat kenties Saanan ja Tuomaksen juhlat:

Ensiksi fiksua edustusta...
...ja sitten loppuilta älykästä älynjuhlaa. ;D

Tämän viikon kohokohta minulla on ollut valvoa toissayönä ja seurata Venuksen ylikulkua Auringon editse. Unet jäivät hyvin vähäisiksi, mutta ei kaduta - jos joku ei tiedä, niin seuraava mahdollisuus vastaavaan on vasta vuonna 2117. ;)Nyt kun pääsykokeet ovat ohitse, olen valmis aloittamaan vastaanottamani kesähaasteen: aion lukea 17 fantasiakirjaa. Kyllä. Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun keskustelin eräänä iltana (tai oikeastaan aamuna) kaverini kanssa fantasiakirjallisuudesta - keskustelukykyni tosin rajoittui pääsääntöisesti vain esimerkiksi Taru sormusten herrasta-, Narnia- ja Harry Potter -kirjoihin, sillä paljoakaan muuta en ole lukenut. Keskustelun lomassa kaverini tarjoutui lainaamaan minulle kesäksi jokusen fantasiakirjan - loppujen lopuksi "jokunen" olikin 17. :D

Kyseessä on siis seuraavat kirjat:

- Raymond E. Feist: Magician

- R.A. Salvatore: Musta haltia -trilogia osat 1 ja 2

- Margaret Weis ja Tracy Hickman: Dragonlance Kronikat 1 ja 2

- Margaret Weis ja Tracy Hickman:  Dragonlance Legendat 1, 2 ja 3

- Margaret Weis ja Tracy Hickman: Kuolemanportti 1, 2, 3, 4, 5 ja 6

- Philip Pullman: Salaperäinen veitsi

- Philip Pullman: Maaginen kaukoputki (kyseisen sarjan ykkösosan oon joskus lukenut)

- Michael Ende: Tarina vailla loppua

Mistäköhän sitä aloittaisi? :)

8 kommenttia:

 1. Tosi kivan olonen tää sun blogi!:)

  VastaaPoista
 2. vitsi mäki oisin halunnu nähä ton venuksen!

  VastaaPoista
 3. Edustan sentään tuossa kuvassa, awsum :D
  oi sä näit Venuksen, mä loppujen lopuksi menin vaan nukkumaan kun ei oikein ollut mitään millä katsoa sitä, pelkään kuitenkin liikaa silmäpipii u__u'
  ja aikamoinen fantasiaurakka. Voisipa itekin viimein lukea sen LotRin trilogian, kun sen enkuksi omistan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi olisit vaan katsonut! :) Olin kyllä hyvin älykkään näköinen kera kolmien aurinkolasien..;D Mutta hei, sadan vuoden päästä mahdollisuus uusi, ollaan hollilla!

   Joo kyllä kannattaa lukea TSH, etenkin jos se sulla jo on. :) Tosin rehellisesti sanottuna teos on ajoittain todella tylsä yksityiskohtaisine kuvailuineen, mutta siitä huolimatta lukemisen arvoinen kirja. Löytyy purtavaa ties kuinka moneen lukukertaan:)

   Poista

Cheer my day up - leave a comment! ^.^