Lukijat

perjantai 4. toukokuuta 2012

Testejä, olkaa hyvät!

Hejsan pitkästä aikaa!

Vappu meni aika mukavasti, pääosin töiden merkeissä. Vappuaattona olin yhden toisen tytön kanssa tekemässä "lentoemohengessä" ravintolapromoa Hämeenlinnassa. Vappupäivänä keikkailtiin bändin kanssa Aleksanterin kirkolla, jonka jälkeen mulla oli taas lisää töitä.

Mulla on meneillään melkoiset pääsykokeisiin luvut / valmistautumiset. Asiaa ei helpota se, että ykköskohteeni sisäänpääsyprosentti on 1, ja kakkoskohteenikin huikeat 2. Hih, taitaa tulla välivuosi! ;D

Jeba, oon pitänyt tässä pientä breikkiä interwebin ihmeellisessä maailmassa, ja voisin jakaa teidän kanssanne jokusen hauskan testin. Nämä sopivat hyvin tylsyyteen. ;D T: "konservatiivinen kotiäiti"

Testaa, mikä kesälaji sopii juuri sinulle.

http://www.cosmopolitan.fi/viihde/testit/art712-Kesalajitesti.html

Mun tulos: Hiki pintaan helteelläkin.

Treeni kuuluu oleellisena osana elämääsi läpi vuoden. Nautit liikunnan tuomasta hyvänolontunteesta, ja alat tuntea olosi levottomaksi, jos et ole päässyt hikoilemaan pariin päivään. Vaikka nautit sporttailusta, varo, ettei siitä tule liian rutiinimaista. Etsi vaihtelua yksinäisiin lenkkihetkiin vaikkapa tennismatsista kaverin kanssa tai puistojumpasta.


 Testaa julkkistyylisi!

http://www.cosmopolitan.fi/viihde/testit/art774-Osallistu.html

Mun tulos:  Muistutat Christina Aguileraa. Olet itsevarma ja hienostunut nainen, joka nauttii valokeilassa olemisesta. Ihailetkin vahvoja naisia, kuten kuuluisia elokuvatähtiä, joilta poimit tyylivinkkejä. Rakastat säihkettä, juhlia, suuria hattuja ja mahtipontista musiikkia. Tämä kaikki näkyy myös ulkonäössäsi, joka on klassisen naisellinen.

Mikä taruolento olet? Testaa!

 http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2011/08/1379536/mika-taruolento-olet-testaa?ennustaja/testaa_itsesi#133c359

Mun tulos:  Haltijatar. Haltijat eli haltiat ovat mytologisia taruolentoja, joiden on uskottu hallitsevan tai suojelevan jotakin paikkaa tai olentoa. Haltijoiden uskotaan elävän yleensä ihmisille näkymättömissä, mutta toisinaan – etenkin tiukan paikan tullen – ne voivat näyttäytyä.

Luonnossa on paljon haltijoita: eri luonnonkohteilla, eläimillä sekä luonnonvoimilla on omat haltijansa.

Haltijatar-ihmisessä on sisäistä viisautta, hyvää tahtoa ja luonnonlapsekkuutta. Olet hyvin suojelevainen persoona, mutta varo, ettet jää unhoitetuksi seinäruusuksi!

Mille vuosikymmenelle kuulut? Testaa!

http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2012/04/1531636/mille-vuosikymmenelle-kuulut-testaa?ennustaja/testaa_itsesi

Mun tulos: 1950. Olet konservatiivinen kotiäiti tai kiltti naapurintyttö suoraan Täydellisten naisten Wisteria Lanelta!

Sinulta löytyy asennetta ja rock'n'rollia, vaikka saatatkin vaikuttaa aika ajoin jäykähköltä. Osaat käytöstavat ja olet muutenkin melkein poikkeuksessa tip top ulkonäöltäsi. Kellohelmaiset hameet ovat mieleesi ja olet mielelläsi täysin rinnoin nainen – miehet hännystelkööt sinua! Voitko muuten kuvitella, että 1950-luvulla vielä haaveissa olleet tulevaisuuden oudot teknologiakeksinnöt ovat osittain jo käyneet toteen, ties vaikka lentoautojakin nähtäisiin pian kaduilla!

Mikä merten viettelijätär olet? Testaa!

http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2012/04/1536077/mika-merten-viettelijatar-olet-testaa?ennustaja/testaa_itsesi

Mun tulos: Vellamo. Sinussa on suomalaisen vedenhaltian Vellamon herkkyyttä, luonnonläheisyyttä ja ujoutta.

Vellamo tunnetaan suomalaisissa kansantaruissa vedenhaltijana, Ahdin puolisona, jotka hallitsivat veden valtakuntaa Ahtolaa. Kerrotaan, että kauniilla vellamolla on pitkät, aaltojen kihartamat, vyötärölle ulottuvat hiukset.

Uskomusten mukaan Vellamo näyttäytyy pääasiassa miehille ja kalastajan onkeen tarttuessaan voikin pyrkiä tämän puolisoksi. Vellamon sydän kuuluu kuitenkin vain yhdelle miehelle.


Oletko koukussa Facebookiin?(LOL:D)
http://www.demi.fi/testi/45

Mun tulos: Jos Facebook nyt poistuisi maailmasta, se ei jättäisi ammottavaa aukkoa todellisuuteesi. Omistat ehkä Facebook-profiilin, mutta käyt siellä yleensä silloin, kun saat sähköpostissa viestiä siitä, että joku on vaikkapa kommentoinut statustasi. Sinua kyllästyttää suunnattomasti, kun kaverisi puhuvat vain Feissarista ja päivittävät statustaan tunnin välein asioilla, joita et ylipäänsä olisi edes halunnut tietää. Kieltämättä Feissarilla on kätevää jakaa kuvia ja olla yhteydessä kavereihin, mutta pärjäsit hyvin ilmankin sitä, kiitos vain. Itse asiassa olet joskus miettinyt, että voisit lopettaa koko FB:ssä roikkumisen ihan huvin vuoksi.

Kuka on kevään tyyli-ikonisi?
http://www.demi.fi/testi/35

Mun tulos: Tyyli-ikonisi on Zooey Deschanel. Rakastat vaatteita, mutta teet sen ihanan omaperäisellä tavalla! Olet vintage-kuningatar, joka koluaa kirpputoreja ja bongaa niistä uskomattomia löytöjä. Kaverisi ovat jatkuvasti kateellisia, kun olet ostanut kolmella eurolla vuoden upeimman vaatteen. Saat paljon inspiraatiota taiteesta ja luonnosta etkä pelkää värejä. Joskus sinusta tuntuu, että elät väärällä vuosikymmenellä. Muista vaihdella tyyliäsi hienovaraisesti, ettet näytä teatterin puvustamosta karanneelta.

Millainen kuntoilija olet?
http://www.demi.fi/testi/42

Ja mun tulos: Tykkäät liikkumisesta, koska siitä tulee hyvä olo – niin yksinkertaista se on. Sinusta on kiva tavata kavereita kuntoilun merkeissä, mutta yhtä hyvin voit jättää salikäynnin väliin ja lähteä vaikka kahville. Saahan siinä hyötyliikuntaa, kun kävelee bussille! Et puhkea kylmään hikeen sinä päivänä, kun koulussa on liikuntaa, vaan otat siitä kaiken irti. Kun urheilu tympii, yrität saada itsesi innostumaan jumppaamisesta vaikkapa uusilla kivoilla sporttivaatteilla. Jos et pariin viikkoon pääsekään kuntoilemaan, ei se mitään – aloitat sitten taas kun ehdit. Hyvä asenne! Voit olla tyytyväinen siitä, että olet todennäköisesti terve sielu terveessä ruumiissa.


 Millainen jumalatar sinä olet? Testaa!
http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2010/07/1159107/millainen-jumalatar-sina-olet-testaa?ennustaja/testaa_itsesi

Minää: Olet meren vaahdosta syntynyt ihana Afrodite, joka kiinnostuu helposti kaikesta uudesta, mutta jonka on vaikea viedä aloittamaansa loppuun asti. Tärkeimpiä luonteenpiirteitäsi ovat luovuus ja impulsiivisuus.


Mitäs tuloksia teille tuli? ;)

3 kommenttia:

  1. Ihanan pirtsakka ulkoasu tällä sun blogilla, varsinki toi ulommainen tausta :) Samalla vähän komppaan edellistä, oot tosi nätskä :)

    VastaaPoista

Cheer my day up - leave a comment! ^.^